Te invitam sa descoperi cele mai spectaculoase zone ale tarii.

 
 

Pachete Craciun

 
 

Sărbători de iarnă

 
 

Decada Balneara

 
 

Revelion Sovata

 
 

Baile Felix

 
 

O saptamana de refacere

 
 

Declaratie Rectificativa a SC Solarex Tours SRL, CUI RO33664935, J30/659/2014, cu sediul in Satu Mare, str. Mihai Viteazu nr. 20A

In perioada 09.06.2017-04.08.2017 SC Solarex Tours SRL avea postat pe pagina web www.solarextours.ro anuntul publicitar “Rezervati la noi bilete de avion pentru toate destinatiile la cele mai avantajoase preturi”.

In urma verificarilor efectuate a rezultat ca anuntul  publicitar avea character insulator menit sa induca in eroare persoanele carora li se adreseaza. Astfel, a fost incalcat de catre SC Solarex Tours SRL, prevederile art. 4 coroborat cu art. 5 lit b) din Legea 158/2008 privind publicitatea inselatoare  si publicitatea comparative, fapt pentru care societatea a fost sanctionata cu “Avertisment”.

Mentionam ca in perioada cercetarilor SC Solarex Tours SRL si-a modificat anuntul publicitar care a facut obiectul procesului verbal nr. 12222/03.10.2017.

 
 

Hotelul TUSNAD va sta la dispozitie fie pentru tratament, fie numai pentru relaxare.

 
 

Hotelul este recomandat: persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare, persoanelor care practica turismul de intretinere/ welness si doresc un hotel intim, pentru odihna, sportivilor pentru recuperare, celebrarii de evenimente festive si de afaceri - conferinte, teambuilding-uri, incentives.

 
 

Hotelul Sara's Sons este situat pe valea Cernei in statiunea Baile Herculane intr-o zona deosebit de pitoreasca.

 
 

Pensiunea Popasul din deal***, situat in statiunea balneara Ocna Sugatag, este locul ideal pentru un sejur de neuitat in Maramuresul istoric.

 
 

Hotelul este situat la 500 m de centrul statiunii si 10 km de Oradea.

 
 

In anul 2007 aparea pe piata turistica din Romania Hotelul "Perla". In anul 2008 s-a inagurat Complexul de Agrement si Relaxare "Perla" iar incepand cu anul 2009 functioneza Center Wellness & Spa "Perla".

1      2      3      »       
E-mail:  
Abonare Dezabonare