Complexul Balnear MONEASA (hotel, baza de tratament, restaurant, sali de conferinte) este construit intr-un stil modern de o eleganta aparte.

 
 

Hotelul este complet renovat in 2007 si este singurul complex balnear din Romania care detine sigla EUROPESPA Med ce atesta calitatea infrastructurii generale a terapiilor, igienei si securitatii turistilor.

 
 

Hotel Gemisara, statiunea Geoagiu-Bai, str. Germisara nr 1 A, cod 335450, jud. Hunedoara

 
 

Prin modul in care este amenajat si dotat precum si prin amplasament, hotelul ofera conditii optime pentru grupuri organizate atat pentru turism cat si afaceri.

 
 

Hotel DOMOGLED este situat intr-un peisaj de vis, pe valea raului Cerna, inconjurat de Muntii Mehedinti la est si Muntii Cernei la vest.

 
 

Hotelul DACIA are cea mai mare capacitate de cazare din statiunea Baile Herculane.

 
 

Hotelul COVASNA este format din 2 corpuri: corp A, nerenovat (camere single, camere duble) si corp B, renovat (camere single, camere duble, apartament).

 
 

Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, la aproximativ 50 m de soseaua principala.

 
 

Hotelul este situat in apropierea partiei de schi din statiune, la circa 11 km de centrul orasului Borsa, la altitudinea de 850 m intr-un cadru pitoresc si deosebit.

 
 

Aflati in trecere, pentru intalniri de afaceri sau calatorii de placere, Complexul ALPIN este gata sa va primeasca intr-o atmosfera confortabila si moderna, amplasat in cadrul celei mai renumite statiuni montane, Poiana Brasov.

 
 

Loc ideal pentru relaxare, odihna sau tratament balnear.

 
 

 

Complex Balnear Ariesul este situat la 2.5 km de municipiul Turda.

 

«      1      2    
E-mail:  
Abonare Dezabonare