Appartements Central**** - Bruck an der Glocknerstrasse

Pensiune amenajată cu gust, cu 10 apartamente.

 


 

Aşezare

Casă de apartamente situată într-o zonă liniştită, totuşi centrală. Centrul staţiunii la cca. 100 m.

Dotări

Dispune de recepţie, salon pentru servirea micului dejun, colţ-Internet şi lift. Spălătorie contra cost. Boxă de schiuri. 1 Parcare/apartament.

Animal de companie

Este permis 1 animal de companie (cca. 6,-€/zi). La cerere prealabilă (cu informaţii detailate despre rasa şi mărimea animalului).

Wellness

Contra cost: zonă pentru relaxare (cca. 50 m²), saună/sanariu, duş cu hidromasaj şi solar.

Copii

Contra cost babysitter-service, la cerere prealabilă.

Apartamente

amenajate comfortabil, dotate cu duş, WC, telefon cu ceas deşteptător, TV-cablu, radio, seif, colţar cu masă, colţ de bucătărie sau bucătărie (plită electrică, frigider, cafetieră) şi balcon.

90240F4F: apartament cu 2 camere pentru 4 persoane (cca. 40 m²). Living/dormitor cu pat dublu, extensibil şi un dormitor separat.

90240F5G: apartament cu 2 camere pentru 5 persoane (cca. 48 m²). Living/dormitor cu pat dublu, extensibil şi un dormitor separat, cu 1 pat dublu şi 1 pat suplimentar (1,90 m lungime). Bucătărie, duş şi WC separat.

Mese

Mic dejun rezervebil la faţa locului: pentru adulţi cca. 7.50€/zi, pentru copiii între 5-13 ani: cca. 4,50€/zi (pentru copii până la 4 ani reducere 100%).

Preţul conţine

Curent electric, apă, încălzire, curăţenie după plecare. Lenjerie de pat, prosop şi cârpa de bucătărie cu schimb săptămânal.

Se achită la faţa locului

- Cauţiune: cca. 100,- €.

- Taxă de staţiune: cca. 1,- €/zi/persoană de la 14 ani.

Pat suplimentar

Preţul include 1 pătuţ pentru copii până la 2 ani. Este necesar rezervare prealabilă la agenţia de voiaj. Numărul maxim de persoane nu poate fi depăşit.

Sosire/Plecare

între orele 15:00 şi 20:00 / până la ora 10:00

Zi de sosire/şedere minimă

ZILNIC / 4 nopţi

De 2x pe săptămână saună gratuită - 20% reducere la închiriere de schiuri de la Schautzer (în centru, lângă farmacie) - 10% reducere la Şcoala de schi Bruck (în centru, lângă oficiul de turism). Voucherul pentru reduceri se poate ridica de la apartament.


Pentru mai multe detalii si pret, va rugam sa ne contactati agentia!

Play   Stop   1  of 3 photos


E-mail:  
Abonare Dezabonare