Austria-Trend Hotel Lambrechterhof**** - St. Lambrecht/Steiermark

Aşezare: Este situat în centrul din St. Lambrecht.


Dotări: Hotelul construit ca un atrium dispune de 106 de camere. Stă la dispoziţia clienţilor holul mare cu recepţie, restaurantul cu ferestre paronamice, şemineu, bar, grădină de iarnă şi lift. Respectiv cafenea cu terasă pentru plajă. Parcare.

Animal de companie: Este permis 1 animal de companie (cca. 10,-€/zi).

Copii: Cameră de joacă şi tenis de masă. În perioada vacanţei de şcoală îngrijire copii. Accesorii pentru bebeluşi: pătuţ, scaun pentru bebeluşi, telefon pentru bebeluşi şi încălzitor pentru biberon.

Divertisment: Programe variate ca de ex. drumeţii cu făclii, săniuş pe timpul nopţii şi seară de dans.

Camere

Amenajate confortabil şi pretenţios, cu baie sau duş, WC, uscător de păr, cablu-TV, radio, minibar, seif şi balcon sau fereastră panoramică.

A2A: cca.25 m²

A2B: cca.30 m²

Mese: Mic dejun în sistem bufet cu colţ cu produse bio şi cină cu meniu la alegere cu 4 feluri. 1x pe săptămână cină bio şi de gală.

 

Reducere pentru copii/Preţ copii

A2A: 1 copil (între 2-5 ani) 100%, 1-2 copii (între 6-11 ani) 50% respectiv 1 copil (de la vârsta de 12 ani) 30% cu 2 adulţi într-o cameră, pe pat suplimentar.

 

Ofertă familială

A2B: 1-2 copii (între 2-6 ani) 100%, 1-2 copii (între 6-11 ani) 50% respectiv 1-2 copii (de la vârsta de 12 ani) 30% cu 2 adulţi într-o cameră familială, pe pat suplimentar sau pat extensibil.

 

Preturi de la 75 euro/pers/noapte cu demipensiune


Play   Stop   1  of 4 photos


E-mail:  
Abonare Dezabonare