CIRCUIT ISRAEL

ISRAEL 2018-cu avion din Cluj Napoca


 

 


CIRCUIT ISRAEL
Perioada: 15- 22 MAI 2018

 

Ziua 1. CLUJ NAPOCA- TEL AVIV

 

Intalnire cu ghidul la Aeroportul International Cluj Napoca la ora 04:00.  Transfer: aeroport Tel Aviv - Ierusalim - Ein Karem (" patria Sf. Ioan Botezatorul")  Vizitarea Bisericii si a criptei in care s-a nascut "cel mai mare om nascut dintr-o femeie", Fantana Fecioarei Maria. Cina si cazare la hotel 4* in Bethlehem.

 

Ziua 2. BETHLEHEM

 

Mic dejun. Bethleem - vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului "Aparatoarea Betleheemului", facatoare de minuni). Biserica romano - catolica Sf. Ecaterina, Grota Laptelui, vizitam si Grota Laptelui .  Cina si cazare la hotel 4* in Bethlehem.

 

Ziua 3.  IERUSALEM

 

Mic dejun. Deplasare la Ierusalim cu autocarul. Incepem pelerinajul nostru in Ierusalim (pe jos) cu Muntele Maslinilor; vizita la: Biserica Pater Noster ( Tatal Nostru), Biserica Dominus Flavit (Domnul a plans), Biserica Natiunilor (Agoniei) cu Gradina Getsimani. In continuare Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Cina si cazare la hotel 4* in Betlehem

 

Ziua 4 . MUNTELE SIONULUI- ZIDUL PLANGERII

 

Mic dejun. Ierusalim. Deplasare cu autocarul pe Muntele Sionului, cu vizitarea Bisericii Adormirii Maicii Domnului, Foisorul"Cina cea de Taina" (locul primei Biserici crestine din lume), Mormantul Marelui Rege David. Vizita la Zidul Plangerii si la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Cina si cazare in Betlehem .

 

Ziua 5 . MAREA MOARTA

 

Mic dejun. Deplasare Ierusalim - Marea Moarta. Intrare in orasul Jerihon - cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco - Ortodoxa unde se afla "Dudul lui Zacheu" si Biserica , Asezamantul de la Jerihon . Privire asupra Muntelui Carantania, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta, - 400 m, cea mai joasa mare de pe glob, si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor) la Marea Moarta. .  Scurta oprire la Magazinul cu produse cosmetice&restaurant cu autoservire.  Timp pentru  baie in Marea Moarta 2-3 ore. Vizitarea locului original de botez de la Iordan. Cina si cazare in Betlehem .

Ziua 6. GALILEEA- MUNTELE TABOR- CANA GALILEI

 

Mic dejun.   Continuam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe Valea Iordanului.Vizita la Muntele  Tabor , muntele schimbarii la fata a Domnului Isus .Deplasare la Cana Galilei vizita la Biserica Greco-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Nazareth. Vizitarea Bisericii Ortodoxe Sf. Gavril cu Izvorul Mariei - pictata de Fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii Catolice "Buna Vestire", cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Cina si cazare la hotel 3*in Tiberias./ Nazareth h 4*

 

Ziua 7. CESAREA- CAPERNAUM

 

Mic dejun. Vizitam CESAREA LUI FILIPPI- BANIAS .  Apoi mergem la Capernaum, oras denumit si "Cetatea Domnului", vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sf. Petru. Tabgha, unde Iisus a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii . Minicroaziera  cu o copie a " barcii lui Isus", pe Marea  Galileii si vizita la Capris - fabrica de aur si diamante. Cina si cazare in Tiberias.

 

Ziua  8. TEL AVIV- CLUJ NAPOCA

 

Mic dejun . Ne indreptam spre Tel Aviv, transfer la Aeroportul International Ben - Gurion, zbor spre Cluj Napoca.

 

Data plecarii

15.05.2017

Supliment single

Loc in camera dubla

880 EURO

160 EURO

Early Booking- 31.01.2018

850 EURO

160 EURO

 

La inscriere se achita un avans de 30%,  iar diferenta cu 21 zile inainte de plecare.

 

PRETUL INCLUDE:

  • Bilet avion :  Cluj Napoca -Tel Aviv, Tel Aviv- Cluj Napoca ,
  • Bagaj mic de mana - gratuit
  • transport cu autocar modern, dotat cu WIFI in Israel
  • 7 nopti cazare cu demipensiune, la hotel  3*/ 4* ( 2 nopti cazare in Tiberias, 5 nopti cazare in Bethelehem)
  • intrari la obiective, Tabor , Qumeran , barca pe Marea Galileii, Capernaum, etc toate bisericile , parcari
  • insotitor grup din Romania
  • vizite ghidate - ghid local in Israel

 

 

PRETUL NU INCLUDE:

  • alte vizite decat cele prevazute in program
  • bagaj mare de mana ( apx 15 euro/ sens/ persoana)  sau bagaj de cala ( apx. 25 euro/ sens/ persoana)
  • asigurarea medicală de călătorie;

 


E-mail:  
Abonare Dezabonare