HOTEL PARC** - BĂILE GOVORA

Dotari camere: baie cu dus -( baie proprie pentru camere triple si garsoniera; camere duble au baie proprie sau comuna).


Govora este o statiune de importanta nationala deschisa in toate anotimpurile renumita pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf (pentru cure externe) si cele hipotonice bogate in magneziu, calciu, putin sulf (pentru cure interne) cunoscute si utilizate inca din 1866. Namolul mineral este extras din localitate si namolul sapropelic fosil este adus de la Ocnele Mari. Statiunea Baile Govora este atestata ca statiune balneoclimaterica de interes national. Astfel, in statiune se gasesc: spatii comerciale , banca, schimb valutar, agentie loto, sali de conferinte, asistenta medicala permanenta si mijloc de transport pentru urgente medicale, asistenta medicala balneara, punct farmaceutic, centru de informare turistica, muzeu de arheologie, locuri de promenade illuminate si amenajate, terenuri sportive, terenuri de joaca pentru copii, parc balnear de cca. 15 ha.
Situare: In centrul statiunii.
Adresa: str. Tudor Vladimirescu nr. 119 cod 245200
Dotari generale: restaurant -160 locuri, bar de zi (20 locuri), terasa (60 locuri).
Dotari camere: baie cu dus -( baie proprie pentru camere triple si garsoniera; camere duble au baie proprie sau comuna).
Duble: 86 ,Triple: 7
Apartmente junior: 1 - (garsoniera)
Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Parc, categoria I, in sistem fisa cont.
Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti):
Copiii cu varsta de pana la 7 ani beneficiaza de cazare si tratament gratuit conform certificatului de nastere si bilet de trimitere de la medic.
Copiii intre 7-14 ani achita 50% din tariful de cazare si tratament al unui loc , masa optional (se achita integral).
Fitness/Wellness/Sport: baza tratament -dotata cu cabinete de electroterapie, inhalatii, pulverizatii, masaj, teren tenis teren de minifotbal, strand cu ape minerale.
Tratament: profil terapeutic - reumatismal, respirator; factori terapeutici naturali: ape minerale clorurosodice sulfuroase, ape clorurosodice iodurate/bromurate; izvoare crenoterapie; indicatii tratament balnear: afectiuni ORL; afectiuni respiratorii; afectiuni ale aparatului locomotor; boli asociate; proceduri de tratament: impachetari cu namol, gimnastica medicala, buvete pentru cura interna, etc; baza de tratament (bazin cu ape minerale, sala fitness, masaj, cabinete electroterapie, inhalatii, pulverizatii, bai cu iod, bai galvanice, bai cu sulf

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Play   Stop   1  of 3 photos


E-mail:  
Abonare Dezabonare