Hotel Iberostar Bouganville Playa****

Hotel de 4 stele recomandat atât familiilor cât şi cuplurilor. Pe lângă servirea prietenoasă, hotelul oferă privelişte frumoasă asupra Oceanului Atlantic.


 

Aşezare: Este situat în pantă, lângă promenadă. Distanţa faţă de plaja nisipoasă este de cca. 250 m. Magazine şi posibilităţi de distracţii în apropiere. Staţie de autobuz în apropiere.

Dotări: Clădire cu 11 etaje, 481 de camere. Hol, recepţie, Internet contra cost, restaurant, bar, karaoke-bar (cu zonă pentru nefumători), coafor, lifturi. Grădină cu 2 piscine (apă dulce), terasă pentru plajă cu şezlonguri şi umbrele de soare, pool/snack-bar. Pentru prosoape se plăteşte o garanţie.

Categorisire locală: 4*.

Camere standard: telefon, TV SAT, seif contra cost, minibar (la cerere, contra cost), climatizare, baie, duş, WC, balcon cu vedere laterală spre mare (cu mobilier). Sunt disponibile şi camere cu vedere la mare. Pentru solicitările de camere single, cazarea se face în cameră dublă.

Camere cu 4 paturi: dotări asemănătoare camerelor standard, sunt mai spaţioase.

Junior-suite: mai spaţioase, cameră de zi/dormitor, 1 dormitor separat, balcon cu vedere la mare, în rest, dotări asemănătoare camerelor standard.

Mese: Demipensiune sau All Inclusive. Toate mesele în regim de bufet. La cină ţinută obligatorie (pantaloni lungi pentru bărbaţi).

Sport: Tenis de masă şi boccia. Contra cost: tenis (şi ore de tenis), biliard, sală de fitness.

Copii: Piscină pentru copii, teren de joacă şi mini-club (4-12 ani).

Distracţie: Programe cu animatori, programe sportive şi de divertisment, spectacole, jocuri interactive şi muzică live.

 

 

Pentru informatii suplimentare si preturi va rugam sa ne contactati.

Play   Stop   1  of 3 photos


E-mail:  
Abonare Dezabonare