IFA Catarina Hotel**** - Gran Canaria - Playa del Ingles

Hotel confortabil cu ambianţă familială, grădină subtropicală frumoasă. Prin varietatea serviciilor oferite hotelul garantează o vacanţă plăcută familiilor cu copii.

 


Aşezare: Este situat la marginea staţiunii Playa del Ingles, la cca. 300 m de dunele de nisip. Distanţa faţă de plaja nisipoasă este de cca. 900 m (acces prin dune sau cu shuttle gratuit). Centrul comercial "CITA" se află la cca. 300 m.

 

Dotări: Hotelul se întinde pe o suprafaţă mare. Dotări: hol, recepţie, parleur, lobby-bar, cafenea "Venezia", restaurant bufet, restaurant a'la carte (deschis la prânz), bar, magazin de suveniruri, coafor, Internet contra cost, săli de conferinţă. Grădină cu lac artificial, 2 piscine (apă dulce, una încălzită), 2xjacuzzi, cascadă, terasă pentru plajă cu şezlonguri, saltele şi umbrele de soare. 2xpool-bar (zilnic "Happy Hour"). La ultimul nivel terasă pentru nudişti. Hotelul dispune de 402 camere amplasate pe 5 etaje, lifturi.

 

Categorizare locală: 4*.

 

Acomodare


Camere standard: colţar, canapea pentru a treia persoană, seif contra cost, minibar contra cost, telefon, TV SAT, climatizare, baie (cadă cu duş), uscător de păr, WC, balcon cu mobilier. Pentru solicitările de camere single, cazarea se face în cameră dublă.

 

Camere familiale: dotări asemănătoare camerelor standard, capacitate maximă: 2 adulţi cu 2 copii.

 

Mese: All inclusive. Toate mesele în regim de bufet.La mesele principale sunt gratuite: bauturile, apa, vin, bere. Bauturile alcoolice si nonalcoolice locale sunt gratuite din lista de bauturi all inclusive intre orele 11.00-23.00.Gustrai de la ora 11.00 pana la oea 23.00.

 

Sport: Aquagym, tenis de masă. Contra cost: teren de tenis cu nocturnă (ore de tenis), biliard.

 

Wellness: Serviciile oferite de centrul terapeutic şi de masaj contra cost.

 

Copii: Mini-club (4-12 ani), minidiscotecă, piscină pentru copii cu tobogan, jacuzzi pentru copii, teren de joacă.

 

Divertisment: Programe cu animatori pentru toată familia, jocuri interactive, spectacole, muzică live, discotecă.

 

Camere Spar Tipp (2S).

 

 

 

Preţuri începând de la 689 euro/pers./demipensiune si fara taxe

Cu pornired in Viena.

 


Play   Stop   1  of 4 photos


E-mail:  
Abonare Dezabonare