În inima Văii Demänovská din Parcul Național Tatra Joasă, Hotelul Junior Jasná se află chiar lângă pârtia de schi Biela Put.

 

 

 
 

Castelul a fost construit intre 1896 - 1904 si a apartinut baronului Andreny.

 
 

Hotelul TUSNAD va sta la dispozitie fie pentru tratament, fie numai pentru relaxare.

 
 

Hotelul este recomandat: persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare, persoanelor care practica turismul de intretinere/ welness si doresc un hotel intim, pentru odihna, sportivilor pentru recuperare, celebrarii de evenimente festive si de afaceri - conferinte, teambuilding-uri, incentives.

 
 

Hotelul este situat in apropierea lacului Ursu (200 de metri), detine unul dintre cele mai moderne centre Spa din tara, oferind turistilor o oaza de relaxare si voie buna.

 
 

Hotelul Sara's Sons este situat pe valea Cernei in statiunea Baile Herculane intr-o zona deosebit de pitoreasca.

 
 

Pensiunea Popasul din deal***, situat in statiunea balneara Ocna Sugatag, este locul ideal pentru un sejur de neuitat in Maramuresul istoric.

 
 

Hotelul este situat la 500 m de centrul statiunii si 10 km de Oradea.

 
 

In anul 2007 aparea pe piata turistica din Romania Hotelul "Perla". In anul 2008 s-a inagurat Complexul de Agrement si Relaxare "Perla" iar incepand cu anul 2009 functioneza Center Wellness & Spa "Perla".

 
 

Dotari camere: baie cu dus -( baie proprie pentru camere triple si garsoniera; camere duble au baie proprie sau comuna).

 
 

Hotelul PARC, amplasat in centrul statiunii Moneasa, intr-o oaza de verdeata strabatuta de apele paraului Bailor, o mandrie a statiunii din punct de vedere al esteticii exterioare si interioare ofera turistilor sejururi si clipe de neuitat

 
 

Hotelul este situat la 800 m de centrul statiunii si 2,5 km de gara.

 
 

Unitate nou construita (2006), amplasata intr-o zona foarte linistita, recomandata pentru odihna.

 
 

Hotelul este situat la 200 m de centrul statiunii, in vecinatatea strandurilor Apollo si la 10 km de Oradea.

1      2      »       
E-mail:  
Abonare Dezabonare