Pensiunea Popasul din deal***- OCNA ŞUGATAG

Pensiunea Popasul din deal***, situat in statiunea balneara Ocna Sugatag, este locul ideal pentru un sejur de neuitat in Maramuresul istoric.Situare: statiunea cu tratament balnear la 500 metri distanta, partiile de schi din Cavnic la doar 20 de minute, bisericile din lemn patrimoniu UNESCO in apropiere.
Adresa: Ocna Sugatag, Str. Unirii, nr. 1D, Ocna Sugatag, Maramures.
Dotari generale: restaurant -bar de zi, terasa acoperita, parcare proprie -pazita- 10 locuri, loc de joaca pentru copii, internet, salon pentru servirea mesei - 60 locuri, bar de zi - 20 locuri, terasa acoperita, gratar in aer liber.
Dotari camere: aer conditionat, TV, frigider, baie cu dus, internet, uscator de par.
Număr total camere:
14 - 30 de locuri de cazare,
Single:
2,
Duble:
10, Apartamente: 2,

Sali de conferinta:
1 - 20 de locuri.
Servicii: inchirieri de biciclete, excursii la cerere cu microbus, transport si catering la partiile de schi din Cavnic, punct de informare turistica (harti, pliante, brosuri); masina pentru transportul turistilor la obiective din Maramures, din Ucraina sau unde va doriti dumneavoastra.
Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita -cu apa sarata cu hidromasaj, piscina cu apa dulce, piscina cu apa termala, teren sport mixt, sauna.
Tratament:
Indicatii terapeutice ale statiunii Ocna Sugatag: afectiuni reumatice si articulare ale aparatului locomotor, afectiuni ginecologice, bioclimat de crutare, afectiuni neurologice. Tipuri de proceduri efectuate: kinetoterapie in cabinetul propriu, bai calde cu ape sarate, aerosoli, masaj, bai cu soare. Centrul Terapeutic TIBULEAC PLANT oferă, la cabinetul propriu sau la pensiune, tratamente de medicină alternativă precum fitoterapie, reflexoterapie, presopunctură si masaje speciale. Specialitatea casei – masaj cu o cremă multiplant productie proprie, realizată din 36 de plante.
Distractie:
gratar in aer liber, tenis de masa.
Atractii turistice: Manastirea Barsana, Memorialul Dureri Sighet, Cimitirul Vesel - Sapanta, Muzeul Etnografic Maramures Sighet, Drumul Verde - traseu de biciclete.

OFERTE SPECIALE:
-OFERTA CRACIUN;
-OFERTA REVELION;
-Pachet Weekend in Maramures 3 nopti;
-Circuit arta si cultura maramuresana;
-Circuitul bisericilor de lemn din Maramures

Pentru informatii suplimentare si preturi va rugam sa ne contactati.

Play   Stop   1  of 3 photos


E-mail:  
Abonare Dezabonare