SUNRISE Holidays Resort ****+ - Hurghada

Aşezare


Este amplasat direct pe plaja nisipoasă ce aparţine de hotel. Lângă plajă se găseşte o insulă mică, accesul se face prin pod (şezlonguri, tobogane cu apă). Distanţa faţă de centrul oraşului Hurghada este de cca. 500 m (restaurante, baruri, magazine). Portul nou se află la o scurtă plimbare de cca. 15 minute.


 

Dotări


Hotelul dispune de 384 de camere amplasate pe 7 etaje. Hol, recepţie, lifturi, 2 restaurante, 2 restaurante a'la carte (cu specialităţi internaţionale şi orientale; contra cost, rezervări în prealabil), Café du Jour, baruri, magazine, coafor, discotecă, colţ cu narghilele.

 

În spaţiile comune nu se fumează. Grădină cu piscină (apă dulce), pool-bar. Şezlonguri, umbrele de soare şi prosoape gratuite pe plajă, lângă piscină, pe insulă (1xprosop pe zi, schimbarea prosoapelor se face contra cost). Snack-bar pe plajă.

 

Categorizare locală: 5*.


Acomodare


Camere standard: climatizare, telefon, frigider, TV SAT, seif, uscător de păr, baie, duş, WC, balcon sau terasă cu vedere la mare. Pentru solicitările de camere single, cazarea se face în cameră dublă.

 

Camere Superior: mai spaţioase; în rest, dotări asemănătoare camerelor standard.

 

Suite: mai spaţioase, cameră de zi/dormitor, dormitor separat (fără geam), balcon franţuzesc; în rest, dotări asemănătoare camerelor standard. Fără vedere la mare. Sunt disponibile şi Suite cu balcon/terasă mare cu vedere la mare.

 

Mese: All Inclusive. Toate mesele în regim de bufet.

 

Sport: Sală de fitness (peste 16 ani), volei de plajă, tenis de masă, boccia, aerobic, aquagym. Contra cost: biliard, şcoală de scufundări.

 

Wellness: Contra cost: centru wellness (rezervări în prealabil, este permis accesul persoanelor peste 16 ani): baie de aburi, saună, masaj.

 

Copii: Piscină separată pentru copii şi mini-club (3-12 ani).

 

Divertisment: Programe cu animatori.

 

All Inclusive


Pensiune completă (toate mesele în regim de bufet). Gustări (12.00-17.00). Cafea, ceai şi prăjituri (15.00-17.00), gustări la miezul nopţii (22.30-01.00). Băuturi răcoritoare în lobby-bar ( 10.00-24.00). Băuturi alcoolice locale (vin, bere, whiskey, vodcă, gin, rom, brandy, ouzo), între orele 10.00-24.00. Frigiderul se completează zilnic cu apa.

 

ADULTS ONLY !

Preţ: începând de la 490 euro/pers./sejur cu all inclusive, fără taxe

 


Play   Stop   1  of 4 photos


E-mail:  
Abonare Dezabonare